NOVI DETALJI

Iz horor kuće u Poljskoj: Otac odgovoran i za smrt supruge? ‘Odjednom je izgubila na težini, otpala joj je kosa…’

Udovac osumnjičen za ubojstvo triju beba iz incestuoznog odnosa s jednom kćeri i silovanje druge sada je osumnjičen da je svoju suprugu otjerao u ranu smrt

Pjotr Gierasik (54), navodno je zlostavljao svoju suprugu Hannu prije njezine iznenadne smrti u dobi od 38 godina. Od toga je prošlo gotovo 15 godina. Njegovi susjedi vjeruju da je majka 12 njegove djece možda umrla od “slomljenog srca” nakon što je saznala da je spavao s kćeri, a nije mogla ništa učiniti da to spriječi, piše Daily Mail.

Njezina prerana smrt samo je, pričaju, pojačala mučno zlostavljanje kada je ostao sam odgajati svoju djecu u izoliranoj obiteljskoj kući u selu Czerniki, u sjevernoj Poljskoj.

On i njegova kći Paulina Gierasik (20), za koju se kaže da je bila u sporazumnoj vezi s njim, suočavaju se s višestrukim optužbama za ubojstvo i incest i doživotnom robijom ako budu osuđeni. MailOnline piše da su otkrili da su seljaci prije otprilike osam godina posumnjali da Piotr ima spolne odnose sa starijom kćeri te su ga prijavili policiji.

Pokrenuta je istraga, no djevojka je demantirala da se išta dogodilo, a oslobodio ga je sudac koji je navodno svom tužitelju rekao da mu se ispriča. Grozna istina o njegovoj incestnoj kući strave konačno je izašla na vidjelo u petak kada je policija pronašla ostatke dviju njegovih beba zakopanih u njegovom podrumu.

Ostaci trećeg novorođenčeta, za koje se vjeruje da je umrlo prije nekoliko godina i navodno u ‘poodmakloj fazi raspadanja’, iskopani su na istom mjestu u subotu. Mještani sada strahuju da bi moglo biti još mrtvih beba od druge Pjotrove kćeri koju je on možda silovao.

Mještanin se prisjetio kako je mlada žena bila trudna s blizancima, te je odvedena iz kraja da navodno rodi, ali nitko nije znao što se dogodilo s djecom. Jedna stanarka koja je željela ostati anonimna rekla je za MailOnline da je sada uvjerena da je nezaposleni Pjotr odgovoran za smrt svoje žene.

“Znao je vikati i vrištati na nju, iako je imala pune ruke posla brinući se za dvanaestero djece i bila je majka puna ljubavi. Tukao ju je i mislimo da ju je na kraju dokrajčio. Sada razmišljam o tome da je kap koja je prelila čašu možda bila to što je saznala da je imao spolni odnos s njezinom kćeri”, rekla je.

Druga žena izjavila je za novine Fakt da je bila uvjerena da je Hanna saznala za njegovo seksualno zlostavljanje i osjećala se nemoćnom, piše Daily Mail.

“Nikada nije bila bolesna, ali je odjednom izgubila na težini, otpala joj je kosa, bila je hospitalizirana i nikada nije izašla živa. Njezina smrt nikad nije objašnjena, ne vjerujem da je tek tako umrla, imala je samo 38 godina”, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari