UŽAS U OSIJEKU

Detalji tragedije: Mladi policajac praznio pištolj pa pogodio djevojku. Nije joj bilo spasa

Ilustracija. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je pištoljem kojim je ubijena djevojka rukovao neoprezno.

Danas tijekom dana PU osječko-baranjska izvijestila je o smrti 21 godišnje djevojke. Djevojka je preminula nakon hica iz pištolja, a portal Index donosi detalje.

Kako saznaju istraživanjem je utvrđeno da se djevojka nije sama ubila, već da ju je usmrtio dečko, inače policajac.

Dečko u dobi od 27 godina je uhićen i priveden pritvorskom nadzorniku. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je pištoljem kojim je ubijena djevojka rukovao neoprezno. Praznio je pištolj i posljednji sigurnosni metak pogodio je djevojku koja je ostala mrtva na mjestu.

Protiv policajca je podignuta kaznena prijava zbog ubojstva iz nehaja budući je opasnom radnjom doveo do ovog nesretnog slučaja.

Preminula djevojka je 2002. godište. Indexovi izvori tvrde kako se radi o mladom policajcu koji nije imao puno iskustva u rukovanju s oružjem.

Imala zapažene rezultate

Jutarnji list piše kako odgovore čeka i obitelj mlade djevojke čiji je život naprasno prekinut, a kako su doznali od osoba koje su je poznavale, 21-godišnja Osječanka bila je omiljena u svom društvu, uspješna studentica i sportašica. Prije dvije godine završila je gimnazijski smjer Prirodoslovne gimnazije i Tehničke škole ‘‘Ruđer Bošković‘‘ u Osijeku, a pohađala je Pravni fakultet u Osijeku. Bila je i stipendistica Grada Osijeka za darovite studente.

Trenirala je taekwondo, gdje je također imala zapažene uspjehe i rezultate. Prijatelji je opisuju kao nevjerojatno optimističnu i veselu djevojku, koja je uvijek bila nasmijana, dobro raspoložena i prijateljski nastrojena prema ljudima u svojoj blizini, ali i onima koje je prvi put u životu susrela. U to su se mogli uvjeriti i kupci u jednom osječkom trgovačkom centru gdje je radila preko studentskog centra i također bila omiljena.

Podsjetimo, tijelo mlade žene pronađeno je u stanu Osijeku. Ranije danas o slučaju se oglasila policija.

“Sinoć, oko 22:05 sati u stanu u Osijeku došlo je do smrtnog stradavanja 21-godišnjakinje. U ovom trenutku nismo u mogućnosti dati više informacija o dinamici ovog događaja, osim činjenice da je smrt djevojke nastupila od vatrenog oružja, a koje je ujedno i službeno oružje policijskog službenika koji je van službe, u vrijeme događaja bio prisutan u stanu. Policijski službenici nastavljaju s utvrđivanjem svih činjenica i okolnosti ovog događaja, a o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost”, objavila je policija, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari