IZ POLICIJE POTVRDILI: Vozač stradao jutros na rotoru Rujevica preminuo u bolnici

Foto: Riječanin

Vozač BMW-a stigao je na hitni trakt riječkog KBC-a s ozljedama  opasnima po život i postojali su mali izgledi da ga se spasi

Liječnici su učinili sve što je u njihovoj moći da ga održe na životu, no ozljede su nažalost bile preteške.

Obistinile su se tako crne slutnje svih onih koji su ili svjedočili nesreći ili vidjeli fotografije s mjesta udesa (OVDJE). Potpuno smrskani prednji dio automobila s iznimno snažnim pogonom koji je pri velikoj brzini udario u čvrstu stijenu unatoč iskakanju zračnih jastuka nije odavao previše nade ili slutnje da je vozač toga vozila mogao naposlijetku preživjeti ovu strašnu nesreću.

Sudeći prema tragovima kočenja na kolniku vozač je uvidjevši da je izgubio kontrolu nad automobilom davao sve od sebe da ukroti moćno vozilo, no nažalost nije uspio u tome.

Je li osnovni uzrok gubitka kontrole nad vozilom prevelika brzina kretanja automobila ili možda nešto drugo (zdravstveni problemi vozača, ometanje njegove pažnje…) utvrdit će policijska istraga.

No nažalost do ispravljanja činjenice da je još jedan život izgubljen u prometu ne može doći. Upozorenje je to svima nama koji sjedamo za volan da uvijek razmislimo o svim okolnostima koje nas čekaju na cesti, i o onima na koje možemo utjecati – a koliko god možemo – i na one na koje ne možemo utjecati u stopostotnom obimu.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari