DRSKA KRAĐA

Iz ureda u Delnicama nestali novčanici i mobiteli. Otkriveno tko je krivac!

Ilustracija

Dvojica hrvatskih državljana sumnjiče se za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta

Delnička policija dovršila je kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 21 i 58 godina koje sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

58-godišnjeg hrvatskog državljanina policija sumnjiči da je na naročito drzak način krajem svibnja prošle godine iz dva ureda u Delnicama zaposlenicama otuđio novčanike, novac, bankovne kartice i mobitele. Dio predmeta je pronađen, a materijalna šteta se cijeni na više stotina kuna.

Drugi hrvatski državljanin, starosti 21 godine, sumnjiči se za počinjenje teške krađe provaljivanjem u gospodarsku zgradu na širem području Delnica. Krajem listopada ove godine iz navedenog objekta otuđio je nekoliko bušilica oštetivši vlasnika, 64-godišnjeg hrvatskog državljanina za oko 1.500 kuna.

Po završetku kriminalističkih istraživanja obojica su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog sumnje na počinjenje teških krađa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari