KRAO SKUPE PARFEME

Opatijska policija uhvatila kradljivca (20) koji je u bijegu gurnuo trgovkinju

Ilustracija (Goran Jakus/PIXSELL)

Policija 20-godišnjaka sumnjiči da je krajem svibnja ove godine iz opatijske trgovine otuđio više parfema te prilikom bijega odgurnuo djelatnicu

Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je 29. svibnja ove godine iz trgovine u središtu Opatije otuđio više parfema vrijednosti oko šest tisuća kuna.

Kada ga je djelatnica trgovine pokušala spriječiti u bježanju, odgurnuo ju je te se udaljio u nepoznatom smjeru.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je osim navedenog kaznenog djela isti dan na području Poreča, kao i dan prije u dva navrata na području Zadra, počinio kaznena djela krađe parfema čime je materijalno oštetio dvije trgovačke tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.

Poradi osnova sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela razbojničke krađe i tri krađe, 20-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari