NIJE IMAO ŠANSE

Video | Izuzetno brza reakcija policije! Pogledajte video: Uhićen bjegunac koji je na Hostima pobjegao iz auta nakon policijske potjere

Nije imao šanse! Bjegunac koji je danas malo nakon podneva počinio niz kažnjivih radnji, uključujući bijeg od policije, uhićen je u rekordnom roku

Kako smo već javljali ranije, danas se u Rijeci odvijala prava drama zbog bijega vozača za čijim je vozilom trajala policijaka područja iz smjera Rupe preko područja Viškova pa sve do riječkog naselja Hosti.

Vozilo bjegunca zaustavljeno je na Hostima, a onda je vozač istrčao iz automobila i počeo bježati. Prema izjavama svjedoka cijelog događaja, kao znak upozorenja ispaljeni su i hici iz oružja policijskih službenika, no ta informacija nije još potvrđena i za sada se smatra samo neslužbenim svjedočenjem.

Bjegunac nije imao nikakve šanse – policijski službenici vrlo brzo su ga sustigli i priveli. Više o svim okolnostima i točnim uzrocima ovog nemilog događaja znat će se po objavi policijskog izvješća.

Brojni čitatelji javljali su nam se sa svojim svjedočanstvima o neželjenim susretima sa bjeguncem na prometnicama u Rijeci i oko Rijeke. Izdvajamo jedno: “Policijska potjera je krenula  još u Opatiji za njim… gdje nam je u zavoju uletio ispred nas da bi nas zaobišao te skoro prouzrokovao frontalni sudar . Hvala bogu što nitko nije stradao na cesti danas . Poštenu kaznu bez daška razumijevanja zaslužuje!”, poručuje jedna čitateljica Riportala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari