OPIRAO SE UHIĆENJU

JAKO LOŠ POTEZ Kosovar kod Oštrovice pokušao bježati policiji, čak je udario policijsku službenicu

Ilustracija: Osoba prikazana na fotografiji nije sudjelovala u opisanom događaju. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim kosovskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi.

“Riječka prometna policija je u utorak, 20. lipnja oko 23,50 sati na autocesti A6 u neposrednoj blizini čvora Oštrovica uz svjetlosne signale zaustavila osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 27-godišnjak.

Po zaustavljanju osumnjičenik nije postupio prema izdanim zapovijedima policijskih službenika već je izašao iz vozila i pokušao pobjeći. Policijski službenici su ga odmah zaustavili, a on se opirao i pri tom udario policijsku službenicu. Odmah je uhićen i priveden u II. policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari