JAVILA SE NESTALA DANIJELA ‘Deset godina sam trpjela nasilje, zbog njega sam pobjegla’

‘Malo mi je bolje sad, ali me on i dalje uznemirava. Ne znam odakle mu moj broj, šalje mi prijeteće poruke. Deset godina sam trpjela nasilje, zbog njega sam pobjegla, ali ni sad nemam mir’, kaže Danijela

“Svi su mislili da imamo idealan brak, svi osim ljudi na mom poslu. Svaki dan dolazila sam u suzama ili s modricom na oku. U zadnje dvije godine me nije tukao, ali prije toga jest. Redovito. Njemu nije trebalo puno povoda”, jučer je Danijela Janković Hrnčić optužila svog supruga Husu, javlja 24sata.

Danijela je prošlog petka nestala iz obiteljske kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba, a nije se znalo gdje je dok se jučer nije javila majci.

“Mama, ja sam živa i zdrava. Ne brinite za mene, poljubite moju Miu. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme. Javit ću se dok se malo sredim”, rekla je tada majci.

Do Danijelinog broja došao je i Huse, a tvrdi kako je upravo zbog njega odlučila otići.

“Malo mi je bolje sad, ali me on i dalje uznemirava. Ne znam odakle mu moj broj, šalje mi prijeteće poruke. Deset godina sam trpjela nasilje, zbog njega sam pobjegla, ali ni sad nemam mir”, kaže Danijela, a isto potvrđuje i njezina majka.

“Drago mi je što je Danijela otišla. Ona je dijete ostavila kod mene jer je znala da će ovdje biti na sigurnom. Čim mi se javila, Huse je došao u Trogir po njihovu kćer i odveo je u Stupnik”, kazala je majka Nada.

Danijela kaže kako joj je Huse stalno prijetio te da joj je bilo zabranjeno imati prijatelje, a nije smjela koristiti ni društvene mreže. Kaže kako je prije braka znala dobiti i koji šamar, a suprug pak tvrdi da Danijela izmišlja.

“Udario sam Danijelu samo jednom, prije dvije godine, kad smo imali veliku raspravu, ali nam se odnos poslije poboljšao”, kazao je Huse.

Danijela se toga prisjeća na drugačiji način. Tvrdi kako ju je prije dvije godine toliko istukao da je morala liječniku, koji su obvezni službeno prijaviti obiteljsko nasilje, zbog čega je Huse dobio četiri mjesec uvjetno, pišu 24sata.

Vijesti.hr
Foto: Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari