NA SUDU Krčanin demolirao agenciju za nekretnine i pretukao vlasnika zbog neisplaćene provizije

Foto: Ilustracija

Volarić je vrlo jasno dao do znanja da će idućeg dana doći u ured po novac te ga upozorio da ga ne pokušavaju ‘preveslati’

Pod sumnjom u kaznena djela protupravne naplate i oštećenje tuđe stvari, a na štetu oca i sina, inače vlasnika agencije za nekretnine u Malinskoj, na ispitivanje je jučer u Općinsko državno odvjetništvo doveden 47-godišnji Vjekoslav Volarić iz Krka, piše Novi list.

Nakon završenog ispitivanja dežurnom sucu istrage Vladi Bosneru podnijelo je prijedlog da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor, ali sudac taj prijedlog nije usvojio. Nakon proučavanja slučaja Volariću je sud odredio mjeru opreza zabrane približavanja i kontaktiranja oštećenika, kao i javljanja policiji.

Volarić se sumnjiči da je prije nekoliko dana nazvao mlađeg vlasnika agencije u nakani da mu isplate iznos od 2 posto vrijednosti iznosa od svih prodanih nekretnina za koje je kao zaposlenik agencije sklopio ugovore o zastupanju s prodavateljima nekretnina u ime agencije. Nakon toga je i tražio proviziju pritom prijetivši vlasniku agencije. Neslužbeni izvori navode da se čak radilo o prijetnjama smrću sinu i ocu, kao i da mu je rekao da niti ne pokušavaju zvati policiju.

Prijetnje su izrečene u telefonskom razgovoru te mu je Volarić vrlo jasno dao do znanja da će idućeg dana doći u ured po novac te ga upozorio da ga ne pokušavaju “preveslati”. Ako napravi suprotno, neće mu dati mira i zagorčat će mu život.

Sljedećeg dana Volarić se pojavio u agenciji i tražio isplatu te provizije. U uredu se nalazio stariji vlasnik koji je to odbio učiniti. Prema neslužbenim informacijama, Volarić je osumnjičen da je najprije šakom udario po monitoru računala i prevrnuo stol, zatim je fizički napao vlasnika agencije zadajući mu nekoliko udaraca u glavu. Iako je vlasnik uspio pobjeći niz ulicu dozivajući pomoć, napadač ga je sustigao i krenuo ponovo u fizički obračun, udarajući ga po glavi i u prsa.

Nakon tgoa vratio se u agenciju gdje je nastavio s uništavanjem stvari, piše Novi list.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari