ZAVRŠILA NA OPERACIJI

JOŠ I TO: Ženu u Istri udarila i teško ozlijedila – krava!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Pročelnik Službe za kirurške bolesti Opće bolnice Pula izvijestio je da je u bolnici zbog težih ozljeda u jedinici intenzivnog liječenja u petak zaprimljena pacijentica koju je udarila krava.

“Ne znam detalje, ali 52-godišnja pacijentica stigla je s težom ozljedom trbuha i prsnog koša. Zbog krvarenja, trbuh pacijentice smo operirali. Ne znamo kako je došlo do nesreće, ali sada je njeno stanje stabilno, pacijentica je pod nadzorom i tijekom današnjeg dana se premješta na odjel”, rekao je dr. Nadomir Gusić, piše Glas Istre.

Nadalje, muškarac koji je u nedjelju stradao pod naletom vlaka na pružnom prijelazu Sveti Petar u Šumi, dobro se oporavlja. Dr. Nadomir Gusić rekao nam je da je 61-godišnji muškarac zadobio ozljede prsnog koša.

– Na svu sreću, nije otvoreni prijelom i nije bilo krvarenja, a pacijentovo stanje je stabilno i sada se dobro oporavlja. Nije bilo potrebe da ga se smješta u jedinicu intenzivnog liječenja. Što se tiče njegovog stanja, prognoza je dobra i pacijent se dobro oporavlja, kaže dr.Gusić.

Napomenuo je da će pacijent u bolnici provesti još koji dan kako bi se bio pod nadzorom i kako mu se stanje ne bi pogoršalo.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari