JUČER ČAK 13 NESREĆA: Sinoć u srazu mopeda i automobila teže ozlijeđen 53-godišnji motociklist

Foto: čitatelj

Tijekom jučerašnjeg dana na prometnicama Policijske uprave primorsko-goranske dogodilo se 13 prometnih nesreća, u kojima su tri osobe teško i tri osobe lakše ozlijeđene

Od prometnih nesreća s teško ozlijeđenim osobama iz Policijske uprave primorsko-goranske izdvajaju prometnu nesreću koja se dogodila jučer oko 19.50 sati u Rijeci na raskrižju Osječke ulice s odvojkom za A7 u kojoj je stradao 53-godišnji vozač mopeda. Spomenuti se kretao iz smjera Škurinja u smjeru grada, a u ovoj prometnoj nesreći sudjelovalo je i osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera upravljala 42-godišnja vozačica.

Osim vozača mopeda, jučer su u prometnim nesrećama teže ozlijeđeni i vozač motocikla starosti 56 godina te pješak u dobi od 79 godina.

Nadalje, posada policijskog presretača jučer poslijepodne kod tunela Burlica zaustavila je osobno vozilo kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin i u kojem se nalazio 21-godišnji suvozač. Kod njih je pronađeno ukupno 8 grama marihuane, drobilica i drugi predmeti. Obojica su privedena u III. policijsku postaju Rijeka, gdje su po završetku kriminalističkog istraživanja protiv njih podnijeti optužni prijedlozi sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

S drogom u prometu u noći 10. listopada zatečena je 25-godišnja hrvatska državljanka kod koje je pronađeno 2,68 grama marihuane. Zbog neovlaštenog posjedovanja droge prekršajno je prijavljena, dok je 23-godišnji vozač osobnog vozila u kojem se nalazila navedena 25-godišnjakinja, odbio testiranje na droge radi čega je prijavljen sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari