Muškarac koji se raznio bombom bio ogorčen na pravosudni sustav: prije osam godina snašla ga je stravična situacija

Foto: Ilustracija (Miranda Cikotić/Pixsell)

Muškarac koji je počinio samoubojstvo bio je ogorčen i ljut na hrvatsko pravosuđe jer mu je tada maloljetna kći 2009. godine spolno zlostavljana

Sinoć, nešto prije 20 sati na plaži na predjelu Kaštelet u Split muškarac se raznio se bombom. Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, muškarac koji je počinio samoubojstvo bio je ogorčen i ljut na hrvatsko pravosuđe jer mu je tada maloljetna kći 2009. godine spolno zlostavljana i T. K. je policiji prijavio silovanje, za koje je teretio jednoga svoga bliskog obiteljskog prijatelja.

Prijavu je podnio na ŽDO i kada je doznao da kaznene prijave za silovanje neće biti, jer navodno nije dokazana upotreba sile nad djevojčicom T. K. je “poludio” i otišao s mačetom na prijateljeva kućna vrata kojeg je sumnjičio za to (ne)djelo.

Zbog cijele mučne situacije oko ovog slučaja, T. K.-u se raspala obitelj i očigledno čovjek se nije mogao nositi s tom činjenicom pa je bio izrazito ljut i bijesan na pravosudni sustav, smatrajući da nije učinio ništa kako bi procesuirao i pravedno kaznio osobu za koju je on smatrao da je učinila zlo njegovom djetetu, piše Slobodna Dalmacija.

Vijesti.hr

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari