BRZINA I MOKAR KOLNIK?

Jutros teža prometna nesreća na vijaduktu Svilno, ograda spriječila pad vozila u provaliju

Nesreća se dogodila na Riječanima i Grobničanima dobro poznatom mjestu gdje su se već događale nesreće sa zastrašujućim posljedicama

Padali su s vijadukta Svilno u provaliju i kamioni s prikolicama, no na svu sreću jutrošnja nesreća za posljedicu ima ‘samo’ znatno udubljenu ogradu u koju je svom silinom udarilo osobno vozilo.

Sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima a premda nam sve okolnosti nesreće još nisu poznate za pretpostaviti je kako je automobil završio u ogradi zbog prevelike brzine vozila u kombinaciji sa mokrim i skliskim kolnikom. Prema prvim informacijama s terena u ovoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Na mjestu događaja prometnica se čisti od krhotina pa je potrebno još više povećati pažnju zbog ljudi iz cestarsker službe koji rade na saniranju posljedica nesreće.

Inače, kolnici su mjestimice mokri i skliski u većem dijelu zemlje, javlja HAK. Zbog mjestimice obilnije kiše moguće je zadržavanje veće količine vode na kolniku, a mogući su i odroni.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari