SREĆA U NESREĆI

Na Martinkovcu izbjegnuta tragedija: ‘Golfom’ umalo preko ograde uz cestu! A da je na pločniku bilo pješaka….

Foto: Facebook - E. Tomljanović

Danas i jučer, u kišnim uvjetima, povećan je broj prometnih nesreća na gradskim i županijskim prometnicama

Tako je danas kasno poslijepodne na Martinkovcu, blizu skretanja prema trgovačkom centru odfnosno autobusnog stajališta, vozač VW Golfa izgubio kontrolu nad vozilom i automobil ‘parkirao’ na ogradu uz prometnicu.

Iako nam za sada nisu poznate sve okolnosti nesreće, za pretpostaviti je da je svemu kumovao mokar kolnik i prevelika brzina kretanja vozila. Prema našim prvim saznanjima, u ovoj nesreći nije bilo teže ozlijeđenih osoba. Može se reći da je u nesreći bilo i nešto sreće jer je ograda zadržala automobil, a na pločniku u trenutku nesreće nije bilo pješaka koji bi zasigurno – da su se našli na pločniku u tom trenutku – teško stradali.

Foto: Facebook

Upravo zbog ovakvih i sličnih slučajeva te zbog povećanog broja stradalih na županijskim prometnicama, prometna policija kontinuirano provodi pojačani nadzor sudionika u prometu na području Policijske uprave Primorsko – goranske. Tijekom jučerašnjeg dana pridružili su im se policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije.

Stoga, u prometu pažljivo i strpljivo – pogotovo u uvjetima mokrih i skliskih kolnika!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari