BUDITE OPREZNI

KAKAV KAOS! Policija otkrila što se jučer dogodilo kod Kikovice: Sekunda nepažnje dovoljna za pravi karambol

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka, stoji u izviješću policije.

Kao što smo jučer izvijestili, na Grobniku se dogodila teža prometna nesreća a sada su jasne i okolnosti u kojima je došlo do pravog karambola na autocesti.

Evo što je o tom događaju izvijestila policija:

“Oko 10,35 sati 23. ožujka na autocesti A6 kod čvora Kikovica dogodila se prometna nesreća. 25-godišnja vozačica osobnog vozila marke Hyundai, zagrebačkih registracijskih oznaka, udarila u teretno vozilo kojim je upravljao 45-godišnji vozač.

Zbog nepridržavanja razmaka između vozila, u navedeno teretno vozilo udarilo je i osobno vozilo marke Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 57-godišnjakinja, u kojem se kao suvozačica nalazila 60-godišnjakinja. Vozilo se potom odbilo u zaštitnu ogradu.”, otkrili su iz PU primorsko-goranske.

Teže su ozlijeđene vozačica i suvozačica u vozilu marke Peugeot, dok je vozačica vozila marke Hyundai zadobila lakše tjelesne ozlijede. Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka, priopćila je policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari