49-GODIŠNJAK

Pijani muškarac (49) vozeći romobil na području Potoka pao i teško se ozlijedio. Stradao i motociklist kod Gornjeg Jelenja

Foto: Dino Stanin/PIXSELL/ Ilustracija

Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka, stoji u izviješću policije.

U četvrtak 23. ožujka zabilježene su prometne nesreće u kojima su sudionici zadobili teže tjelesne ozlijede.

U jednoj od njih 49-godišnji vozač motocikla se oko 9,45 sati, kretao državnom cestom D3 iz smjera Sobola prema Gornjem Jelenju. Dolaskom u zavoj izgubio je nadzor nad motociklom i pao zadobivši teške tjelesne ozlijede.

Istog dana oko 15 sati, na području Potoka u Rijeci, upravljajući električnim romobilom pod utjecajem alkohola, 49-godišnji vozač je naglo zakočivši pao s romobila i zadobio teške tjelesne ozlijede.

Svim ozlijeđenim osobama pružena je liječnička pomoć u KBC Rijeka.

“Budući da su električni romobili, kao i ostala prijevozna sredstva, sve prisutniji u prometu, korisnike ovih vozila podsjećamo i upozoravamo na obvezu pridržavanja svih zakonskih odredbi kojima je regulirano njihovo sigurno sudjelovanje u prometu.

Napominjemo kako vozači mopeda i motocikala čine jednu od najugroženijih skupina u prometu pa i ovim putem u cilju smanjenja izazivanja prometnih nesreća, osobito onih s teških posljedicama za vozače mopeda i motocikala, pozivamo ih na apsolutno poštivanje prometnih pravila i propisa”, poručili su iz PU primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari