KRAĐA OD PROŠLE GODINE

Kakvi su to turisti? Slovenac (30) na Krku uzeo jet ski, odvezao se u more i pokušao ga potopiti. Napravio je ogromnu štetu

Photo: Filip Brala/PIXSELL/ Ilustracija

Prošle godine u Viškovu je 37-godišnjak oštetio aparat za igre, a na Krku 30-godišnji Slovenac skuter za more (jet ski), izvijestila je policija.

Podnošenjem kaznenih prijava protiv 37-godišnjeg hrvatskog državljanina i 30-godišnjeg slovenskog državljanina za počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari dovršena su kriminalistička istraživanja koja su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Krk.

Policija 37-godišnjaka sumnjiči da je 20. ožujka prošle godine na području Viškova u ugostiteljskom objektu oštetio aparat za igre čime je vlasnike materijalno oštetio za oko 1245 eura.

Krčka je policija tijekom istraživanja utvrdila kako je osumnjičeni Slovenac u srpnju prošle godine na području Dobrinja bez dozvole odvezao skuter za more (jet ski) u vlasništvu 45-godišnjeg slovenskog državljanina te ga zatim pokušao potopiti. Nastala oštećenja na skuteru procijenjena su na oko 4650 eura.

Proteklih mjeseci 30-godišnji Slovenac je bio nedostupan policiji i za njime je bila raspisana potraga te je u četvrtak, 9. ožujka, zaustavljen na graničnom prijelazu Stara Gradiška prilikom izlaza iz Republike Hrvatske gdje su ga policijski službenici i uhitili te priveli u Policijsku postaju Krk na kriminalističko istraživanje.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, obojica osumnjičenika su po završetku istraživanja kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari