'BIZNIS S MARIHUANOM'

Galerija | Ni crikvenički policajci nisu mogli vjerovati u tako ‘lak ulov’: Zaustavili ga u prometu, a on na sjedalima ležerno prevozio ovo…

Zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 38-godišnjak prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Crikvenička policija u suradnji s I. policijskom postajom Rijeka provela je kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

“Policijski službenici su u subotu, 10. ožujka oko 20,50 sati redovnom kontrolom prometa na crikveničkom području zaustavili osobno vozilo marke Daewoo, riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljao osumnjičenik. Prilikom kontrole osobe i vozila na mjestu suvozača i na stražnjem sjedalu uočena je staklenka s listovima biljke marihuana te oprema za proizvodnju, odnosno pospješivanje uzgoja droge marihuana (led lampe, napajanja, aluminijske cijevi s ventilatorima, sjemenke i drugi predmeti).

Osim toga, u prostorijama doma na području Rijeke kojim se osumnjičenik koristi pronađeno je oko 7 grama marihuane, zatim oko 60 grama svježih listova i oko 20 sjemenki droge marihuane.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Navedeni predmeti su oduzeti te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, a zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama (zbog neovlaštene proizvodnje droge i posjedovanja opreme za izradu droge), 38-godišnjak prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Isto tako, prekršajno je sankcioniran zbog neovlaštenog posjedovanja droge temeljem Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari