DOBIO PAPRENU KAZNU

KAOS KOD MATULJA! Muškarac (43) u neregistriranom Citroenu divljao na cesti i bježao policiji, jedva su ga savladali

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Prekršajnim nalogom 43-godišnjaku je određena novčana kazna od 1170 eura i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od najmanje šest mjeseci, izvijestila je policija.

Policijska ophodnja Policijske postaje Opatija jučer je oko 14.45 sati na području Matulja uočila osobno vozilo marke Citroen, riječkih registracijskih oznaka, kako na prometnici preko puno crte pretječe više vozila.

Kada su policijski službenici pokušali zaustaviti vozača nastavio je kretanje povećanom brzinom ignorirajući pri tome svjetlosne i zvučne signale policije. Također je u velikoj brzini u jednom trenutku nasred kolnika polukružno se okrenuo i nastavio vožnju prema Jušićima i Jurdanima gdje je i napustio vozilo te pokušao bježati.

Policijski službenici su ga odmah zaustavili, a prilikom uhićenja se opirao i ometao policijske službenike u postupanju.

Riječ je o 43-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je osim počinjenih navedenih prekršaja upravljao neregistriranim vozilom te je po završetku postupanja zbog počinjenih prekršaja sankcioniran prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prekršajnim nalogom određena mu je novčana kazna od 1170 eura i oduzimanje vozačke dozvole u trajanju od najmanje šest mjeseci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari