Kaos kod policijske postaje u Rijeci! Divljao ispred kafića, prebio čovjeka pa pobjegao policiji. Ipak, brzo su ga uhvatili

Ilustracija: Riportal

Osumnjičeni zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prisile prema službenoj osobi uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko – goranske u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 26 i 29 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede i prisile prema službenoj osobi.

Jučer u ranim jutarnjim satima u , a potom i ispred ugostiteljskog objekta u blizini policijske postaje u središtu Rijeke došlo je do narušavanja javnog reda i mira na način da se 29-godišnjak pod utjecajem alkohola najprije verbalno, a potom i fizički napao hrvatskog državljanina. Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede.

Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja izdali naredbu osumnjičeniku da prestane s narušavanjem javnog reda i mira na što se osumnjičenik oglušio te ih snažno odgurnuo.

Prilikom privođenja 29-godišnjaka u policijsku postaju, 26-godišnjak je fizičkom snagom, odnosno rukama povlačio policijske službenike u namjeri da mu omogući bijeg, a policijskie službenike spriječi u obavljanju sužbene radnje. Taj trenutak je iskoristio 29-godišnjak koji se udaljio, odnosno pobjegao s mjesta događaja, ali su ga ubrzo uhvatili policijski službenici.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku.

Osim toga, osumnjičeni 29-godišnjak je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari