GROZNO

Kaos kod Šmrike: U trostrukom sudaru stradao i Ferrari, Nijemac kamperom ‘otpremio’ vozača Golfa u riječku bolnicu

Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tijekom jučerašnjeg dana na području Policijske uprave primorsko-goranske evidentirano je 15 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško, a četiri su lakše ozlijeđene.

Teško su ozlijeđene osobe u prometnoj nesreći što su se dogodila na državnoj cesti 8 kod Šmrike.

U Šmriki je ozlijeđen 73-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog vozila marke Volkswagen Golf, riječkih registracijskih oznaka.

“Njega je oko 10.20 sati dok se kretao u smjeru Kraljevice na raskrižju sa stražnje strane udarilo kampersko vozilo marke Citroen Jumper, njemačkih nacionalnih oznaka. Vozilom je upravljao 69-godišnji njemački državljanin za koga je očevidom utvrđeno kako nije držao potrebni razmak pa je udario u zaustavljeni Golf koji je od jačine udarca skrenuo u lijevu traku kolnika i sudario se bočno s osobnim vozilom marke Ferari, švedskih nacionalnih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 56-godišnji švedski državljanin.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Ozlijeđenom 73-godišnjaku je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka gdje su mu liječnici dijagnosticirali teške tjelesne ozljede.

Materijalna šteta cijeni se na najmanje 15 000 eura.

Sukladno važećim zakonskim propisima, protiv 69-godišnjeg njemačkog vozača podnijet će se kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari