SULUDO OKRETANJE NA AUTOCESTI

Video | Nevjerojatan video: Šleperom na autocestu u krivom smjeru, a onda izveo potez samoubojice! Policija ima trag…

Iz HAC-a i apeliraju da prilikom uključivanja na autocestu vozači obrate pažnju na smjer kretanja. Vožnja u krivom smjeru osim što je prekršaj može biti i pogubna, ističu u HAC-u.

Zbilo se to danas na autocesti kod Brezničkog Huma. Zabilježile su HAC-ove kamere. Šleper se okreće na sred autoceste. Vozači koji mu idu u susret šokirani i zaprepašteni. A kako i ne bi kad takva mrcina odluči izvoditi vratolomije na mjestu gdje se vozi i do 200 na sat.

Što se zapravo dogodilo? Sunčan dan, idealni uvjeti na cesti, a vozač se možda malo zamislio i krivo skrenuo. Spustio se na autoput i nakon stotinjak metara shvatio da vozi u krivom smjeru. I što sad? Mora se nekako okrenuti. Uspio je, ali to nije bilo jednostavno.

Što je sve prolazio vozač dok se nije uspio izvući iz neprilike pogledajte u videu:

Iz HAC-a i ovom prilikom apeliraju da je prilikom uključivanja na autocestu vozači obrate pažnju na smjer kretanja. “Vožnja u krivom smjeru osim što je prekršaj može biti i pogubna”, ističu u HAC-u.

Policija: ‘Predložit ćemo za njega najstrožu kaznu, to je i zatvor’

Policija ima trag gdje je šleper s videa koji ledi krv u žilama.

Može mu se oduzeti i međunarodna vozačka na teritoriju Hrvatske do 18 mjeseci, a i izreći novčana kazna od 3830 eura.

Iz policije savjetuju što napraviti ako se netko slučajno zatekne u krivom smjeru,donosi RTL Danas.hr.

Više u videoprilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari