UMALO ULETIO U DVORIŠTE KUĆE

Galerija | KAOS NA GRBCIMA! Autobus Autotroleja nekontrolirano krenuo s okretišta i oštetio nekoliko automobila. Vozač teže ozlijeđen

Danas poslijepodne na području Grbci dogodila se neobična prometna nesreća

Vozač autobusa Autotroleja koji prometuje na gradskoj liniji 3 Delta – Drnjevići – Grbci ostavio je vozilo na okretištu i krenuo iskoristiti svoj kratkotrajni odmor od vožnje. Iz još neutvrđenih razloga autobus se u jednom trenutku počeo nekontrolirano kretati blagom nizbrdicom prema mjestu na kojem je bilo parkirano nekoliko automobila. Pritom je oštetio, kako javljaju svjedoci s terena, najmanje dva osobna vozila umalo uletjevši u dvorište obiteljske kuće.

U trenutku ovog događaja u autobusu, na svu sreću, nije bilo putnika. Također je velika sreća u nesreći da na prometnici i nogostupu u tom trenutku nije bilo pješaka koji su mogli biti potencijalne žrtve vozila teškog 12 tona koje se nekontrolirano kretalo cestom.

Kada je vidio što se događa vozač je potrčao za autobusom u želji da na neki način možda zaustavi kretanje teškog vozila. No tom je prilikom, nažalost, teško ozlijeđen te ga je ekipa hitne medicinske službe odvezla na hitni trakt riječkog KBC-a.

Na mjestu nesreće policijski službenici su obavili očevid nesreće a autobus je odvezen u garažu Autotroleja. Iz Autotroleja su nam potvrdili da je danas ujutro autobus krenuo u promet potpuno tehnički ispravan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari