NAPUHAO 3,21!

KAOS NA KRNJEVU! Riječanin (56) ‘mrtav pijan’ autom probio ogradu i sletio na kuću ispod betonskog podzida!

Ilustracija: Fotografija ne prikazujje točno mjesto događaja. Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske proteklog tjedna dogodilo se 55 prometnih nesreća, u kojima je osam osoba lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na 112.650 eura.

U prometnim nesrećama sudjelovao je jedan pješak, pet stranih državljana i sedam alkoholiziranih vozača.

Najveća koncentracija alkohola od 3,21 g/kg izmjerena je 56-godišnjaku koji je upravljao osobnim vozilom riječkih registracijskih oznaka.

“On je 25. travnja oko 18.30 sati na području Krnjeva u Rijeci prouzročio prometnu nesreću. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom te skrenuo na nogostup gdje je vozilom udario u metalnu zaštitu ogradu. Probivši ogradu sletio je u dvorište ispod betonskog podzida, uslijed čega su nastala oštećenja i na kući i u dvorištu.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Spomenuti vozač u ovoj je prometnoj nesreći lakše ozlijeđen.

“Zbog počinjenja prometnih prekršaja doveden je na nadležni prekršajni odjel općinskog suda gdje mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 390 eura i uvjetna zatvorska kazna u trajanju šest mjeseci te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od šest mjeseci.”, dodali su iz policije.

Ukupno je alkotestirano 216 vozača, od kojih je kod njih 12 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg, a kod jednog do 0,50 g/kg. Najviše alkoholiziranih vozača, njih osam je bilo u dobi iznad 35. godine života, četiri u dobi između 25. i 35. godina, a jedan u dobi između 18. i 24. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari