KAOS NA RISNJAKU (2) Policija: „Reagiramo na sve dojave i poduzimamo mjere kako bi pronašli počinitelje“

Policija je 16. kolovoza zaprimila dojave o počinjenju provala u dva objekta na području Nacionalnog parka Risnjak i to u planinsku kuću Lazac i Planinarski dom Risnjak

Nakon što smo Policijskoj upravi primorsko-goranskoj poslali upit o provlama i krađama u objektima Nacionanog parka Risnjak za što se okrivljuju nepoznati počinitelji – vjerojatno ilegalni migranti na svom proputovanju migrantskom rutom sjeverozapadna Bih-Slovenija-EU, o čemu smo pisali OVDJE, iz Policijske uprave primorsko-goranske stigao nam je odgovor kojeg prenosimo u cijelosti.

Policija je 16. kolovoza zaprimila dojave o počinjenju provala u dva objekta na području Nacionalnog parka Risnjak i to u planinsku kuću Lazac i Planinarski dom Risnjak. Dosadašnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je nepoznati počinitelj ili više njih provalio u navedene objekte te se počinjena materijalna šteta procjenjuje na oko 2.500,00 kuna.
Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske reagiraju na svaku dojavu fizičke ili pravne osobe, te poduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi provjerili sve navode, a u slučaju kaznenih djela, pronašli počinitelje.“, stoji u priopćenju pristiglom iz Ureda načelnika Policijske uprave primorsko-goranske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari