AUTO NEPREPOZNATLJIV

KAOS! Pijani mladić BMW-om se zabio u kamion koji se zabio u kuću: ‘Probudilo nas je, bio je jak udarac’

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Sudarili su se BMW i kamion nakon čega je teretnjak sletio s ceste i prednjim dijelom se zabio u obiteljsku kuću

“Probudilo nas je. Bio je jak udarac, a čulo se i struganje. Znalo je već ovdje biti nesreća, ali ne ovakvih. Ne znam što će biti s popravkom kuće, vidjet ćemo”, ispričao je vlasnik kuće iz Šemovaca za ePodravinu kojem se kamion u zoru zabio u kuću nakon teške prometne nesreće.

Foto: epodravina.hr.

Oko četiri sata ujutro sudarili su se BMW i kamion u mjestu nedaleko od Đurđevca, nakon čega je teretnjak sletio s ceste i prednjim dijelom se zabio u obiteljsku kuću.

Foto: epodravina.hr.

U nesreći je ozlijeđen vozač kamiona kojeg je hitna prevezla u bolnicu. Za sada nije poznato u kakvom je stanju.

Automobil je gotovo neprepoznatljiv i u međuvremenu je maknut s mjesta događaja.

Foto: epodravina.hr.

Koliko je bio silovit udarac govore prizori s mjesta nesreće.

Foto: epodravina.hr.

Policija je na terenu, a sve detalje rasvijetlit će očevid koji je u tijeku, prenosi Net.hr.

NAJNOVIJE: Iz PU koprivničko-križevačke poslali su priopćenje.

“Danas, 19. ožujka oko 4 sata u Šemovcima u Ulici Stjepana Radića 23-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 2,03 promila upravljao je osobnim automobilom njemačke registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera te udario u skup vozila – teretni automobil s priključnim vozilom našičkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnji vozač. Nakon sudara oba vozila su sletjela van kolnika te su udarila u dvije kuće. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila je zadobio lakše ozljede, smješten je u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja alkohola te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak”, kažu iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari