OŠTETILI SU I AUTO

Drama na Grobniku! Njih šestorica potukli se u dvorištu obiteljske kuće, sudjelovao i maloljetnik

Luka Stanzl/Pixsell

Osumnjičenici su sankcionirani temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, izvijestila je policija.

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad šestoricom hrvatskih državljana starosti 19, 21, 22, 23, 38 godina i jednim maloljetnikom zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U nedjelju, 17. ožujka u večernjim satima došlo je do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba svih osumnjičenika u dvorištu obiteljske kuće na širem području općine Jelenje u vlasništvu 38-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nakon sukoba, četvorica osumnjičenika udaljili su se s mjesta događaja osobnim vozilom, dok su dvojica trčala za njima te je na vozilo bačen tvrdi predmet koji je oštetio vjetrobransko staklo.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su sankcionirani temeljem odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari