DJEVOJKA U MERCEDESU

KAOS Policajci hvatali vozačicu po ‘pola Zagreba’: Polupala nekoliko auta, građevinsku skelu…

Photo: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Svjedok koji je svjedočio potjeri ispričao je da je vidio četiri policijska vozila kako jure Draškovićevom ulicom, a onda kasnije i Mercedes kraj Esplanade nakon što se slupao

Policija je jučer kroz grad jurila bijeli mercedes, koji je, pokušavajući pobjeći od njih, napravio niz prometnih prekršaja. U automobilu je, kako piše 24sata, bila djevojka koja navodno nije imala dokumente kod sebe te je navodno vikala da je automobil od njezine mame. S njom u vozilu bila je još jedna djevojka.

Svjedok koji je svjedočio potjeri ispričao je da je vidio četiri policijska vozila kako jure Draškovićevom ulicom, a onda kasnije i Mercedes kraj Esplanade nakon što se slupao.

Policija je dojavu dobila zbog više prometnih prekršaja, a vozačica je kasnije sudjelovala i u prometnoj nesreći. Zaustavili su je u Mihanovićevoj ulici kraj hotela, gdje je udarila u druga vozila. U intervenciji nitko nije ozlijeđen, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari