KAKVA DRAMA!

KAOS! Policija u G. kotaru pokušala zaustaviti auto, pijani muškarac bježao, suputnica napala policajku!

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i napada na službenu osobu, osumnjičenici su kazneno prijavljeni i predani pritvorskom nadzorniku, stoji u izviješću policije.

U subotu, 3. prosinca u večernjim satima policijski službenici Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar su pri redovnom nadzoru prometa  pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Škoda, delničkih registracijskih oznaka.

“S obzirom da je vozač  bez zaustavljanja nastavio vožnju, policijski službenici su upalili rotaciona svjetla na što se vozač zaustavio te je prilikom postupanja utvrđeno da je riječ o 52-godišnjem hrvatskom državljaninu. Spomenuti je odbio pristupiti alkotestiranju te se trčeći udaljio, no ubrzo je uhvaćen i priveden u policijsku postaju gdje je pogrdnim riječima vrijeđao policijske službenike.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Nakon bijega s mjesta događaja iz vozila je izašla 45-godišnja hrvatska državljanka koja je vrijeđala, a potom i fizički napala policijsku službenicu nanijevši joj lake tjelesne ozlijede, dodali su iz policije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i napada na službenu osobu, osumnjičenici su kazneno prijavljeni i predani pritvorskom nadzorniku.

Osim navedenog, 52-godišnjak je prekršajno sankcioniran temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari