POLICIJA TRAGA ZA POČINITELJEM

KASTAV Policajci spasili nepokretnu ženu iz požara u obiteljskoj kući; Mladić koji je izazvao požar još uvijek u bijegu!

Bez oklijevanja policijski službenici su priskočili u pomoć te iz kuće iznijeli  nepokretnu ženu 

Zahvaljujući postupanju policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka, koji su se 8. kolovoza izložili opasnosti i bez ikakve dodatne opreme ušli u zapaljenu kuću na području Kastva, kako bi  iz nje iznijeli nepokretnu ženu, nije bilo teže ozlijeđenih osoba.

Naime, dolaskom na mjesto događaja policijski službenici vidjeli su vatru i gusti dim u prizemlju kuće, dok su se s kata kuće gdje je također već bio vrlo gusti dim, čuli pozivi u pomoć. Bez oklijevanja policijski službenici su priskočili u pomoć te iz kuće iznijeli  nepokretnu ženu u dvorište, dok je muškarac koji je bio s njom uspio samostalno izići. Međutim, zbog širenja vatre i dima, ženu su ponovo morali prenijeti na drugo mjesto, kako bi joj se pružila potrebna liječnička pomoć.

Osim spomenutoj ženi i muškarcu, liječnička pomoć je pružena i policijskim službenicima koji su sudjelovali u iznošenju žene iz kuće te se pri tome nagutali dima.

Ovaj požar ugašen je brzom intervencijom vatrogasaca, a očevid požara obavljen je u petak, 9. kolovoza  u suradnji policije i protupožarnog inspektora. Provedenim očevidom utvrđeno je da je požar izazvan ljudskom radnjom.  Uslijed požara nastala su znatna oštećenja prostorija, namještaja i uređaja u prizemlju kuće. Požarom je oštećen 62-godišnji hrvatski državljanin, a točan iznos materijalne štete bit će utvrđen naknadno.

Policija u vezu s izazivanjem požara dovodi osobu koja je trenutno u bijegu te se za njim intenzivno traga.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari