POSVUDA GUŽVE

Kiša, vjetar, brzina…kaos! Nesreća na obilaznici. Kod tunela Katarina s kampera pali bicikli, u Delnicama stablo, u Vrboskom kabel…

Olujni vjetar i jaka kiša izazvali su niz problema kako na županijskim prometnicama, tako i diljem zapada Hrvatske.

Na autocesti A7 odnosno riječkoj obilaznici između čvora Orehovica i čvora Škurinje u smjeru GP Rupa zbog nesreće promet se odvija jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h. Za sada nisu poznati uzroci ove nesreće na prometnici na kojoj sva vozila voze u istom smjeru, no nije teško pretpostaviti da je isključivi uzrok – ljudski faktor.

Na riječkoj obilaznici, nakon izlaza iz tunela Katarina u smjeru GP Rupa pali su bicikli s kampera. Na bicikle je potom naletjelo osobno vozilo i nastao je kaos. Zbog ove nezgode stvara se duga kolona vozila i promet obilaznicom znatno je usporen. Promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h.

Državna cesta DC42 kod Vrbovskog zatvorena je za sav promet zbog pada kabela od struje na cestu. Obilazak za osobna vozila je lokalnom cestom LC58038 kroz mjesto Hambarište, a za teretna vozila lokalnom cestom LC58036 Okruglica-Cetin-Vrbovsko.

Na državnoj cesti DC3 kod Delnica vozi se jednim trakom usporeno, zbog pada stabla na cestu.

Između čvorova Rijeka istok i Šmrika zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s priključnim vozilima (I. skupinu vozila).

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama. Vozače pozivamo da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka na čvoru Učka (Matulji) zatvoreni su izlazni krakovi iz smjera Rupe i Rijeke u smjeru Opatije i Pule.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari