EVO IZVIJEŠĆA

Policija pojačano nadzirala vozače; Evo koje prekršaje su zabilježili

Foto: Ilustracija

Najveća brzina od 150 km/h zabilježena je kod naplatne postaje Kikovica, izvijestila je policija.

Osim redovnog nadzora prometa kojeg provodi prometna policija Policijske uprave primorsko – goranske, u srijedu, 25. listopada na ovom području postupali su i policijski službenici Mobilne jedinice prometne policije MUP-a te su zatekli više vozača u počinjenju prometnih prekršaja od kojih možemo istaknuti sljedeće:

Najveće prekoračenje brzine od 150 km/h zabilježeno je kod naplatne postaje Kikovica, gdje se vozač osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka kretao navedenom brzinom u smjeru Rijeke.

Nadalje, oko 15,30 sati na području Brajde u Rijeci kontroliran je 51-godišnji vozač osobnog vozila kojem je 13. listopada ove godine istekla prometna dozvola.

Nešto kasnije, oko 16,10 sati na području Krnjeva u Rijeci zatečen je 43-godišnji vozač osobnog vozila kojem je također istekla prometna dozvola, u rujnu ove godine, a uz to mu je oduzeta vozačka dozvola zbog neobavljanja izvanrednog liječničkog pregleda.

Oko 17,20 sati na području Kozale zatečen je 40-godišnji vozač osobnog vozila kojem je prometna dozvola istekla krajem srpnja ove godine, a u vožnji je nepropisno koristio mobitel, dok je oko 20,15 sati zatečen 29-godišnji vozač osobnog vozila kojem je istekla vozačka dozvola u travnju ove godine, a tijekom vožnje nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

Svi počinitelji prometnih prekršaja sankcionirani su sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari