UŽAS

KLANA Muškarac (59) vrijeđao i prijetio inspektorici tijekom nadzora; Pokušao je silom izvući iz automobila!

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Osim što je verbalno napao službenu osobu dok je obavljala inspekcijski nadzor u ugostiteljskom objektu, 59-godišnjak joj je uputio i ozbiljne prijetnje, a u nastavku je i fizički napao

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje te prisile prema službenoj osobi.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u subotu, 15. siječnja oko 22 sata, u ugostiteljskom objektu na području Klane verbalno napao 38-godišnju hrvatsku državljanku u vrijeme dok je kao službena osoba obavljala inspekcijski nadzor.

VIDEO DANA:

“Pri tome ju je vrijeđao i uputio joj ozbiljne prijetnje, a u nastavku je i ispred spomenutog lokala fizički napao, izvlačeći je iz osobnog vozila kojim je namjeravala napustiti mjesto događaja.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja, zbog osnova sumnje na počinjenje navedenih kaznenih djela, 59-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari