VARAO S REGISTRACIJOM

ŠKURINJE Posada policijskog presretača zaustavila vozača (61) Citroena. Napravio je nešto što nikako nije smio

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Posada policijskog presretača je 20. siječnja u blizini čvora Škurinje u Rijeci tijekom redovnog nadzora prometa na cestama zaustavila osobno vozilo marke Citroen kojim je upravljao 61-godišnji vozač.

Provjerom je utvrđeno da se na vozilu nalaze nepripadajuće registracijske pločice, odnosno pločice s drugog vozila. Također je utvrđeno kako je registracija zaustavljenog vozila istekla u prosincu prošle godine.

“U nastavku postupanja policije, kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka utvrđena je sumnja da je 61-godišnjak registracijske pločice s drugog vozila postavio na osobno vozilo marke Citroen te se s takvim vozilom koristio u prometu, prilikom čega ga je i zaustavila posada presretača.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv 61-godišnjaka je podnijeta prijava za kazneno djelo krivotvorenje isprava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari