NA ISTOČNOJ OBALI KRKA

Kod Krka traje potraga, Nijemac s djetetom odveslao na SUP dasci, zasad pronađeni samo daska i veslo

Foto: Karl Hornfeldt/Unsplash

Informacije o svrsi i smjeru veslanja nestalih dojavitelj je saznao od supruge i majke nestalih, koji su se upustili u veslanje unatoč činjenici da je tijekom cijeloga dana u Velebitskom kanalu puhala bura

Jutros oko 10 sati na istočnoj obali Krka pronađena je SUP daska s veslom. Radi se o iznajmljenom plovilu na kojem su odveslali nijemac i njegov sin jučer oko 17 sati kod Klenovice. 

Policija je priopćila da je Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanje na moru (MRCC Rijeka) dojavu o dvoje turista dobila jučer u 20.40 sati od iznajmljivača. Otac i dijete trenutno se vode kao “nestali tijekom rekreativnog veslanja Velebitskim kanalom”. 

“Informacije o svrsi i smjeru veslanja nestalih dojavitelj je saznao od supruge i majke nestalih, koji su se upustili u veslanje unatoč činjenici da je tijekom cijeloga dana u Velebitskom kanalu puhala bura.”

Obavijest je po dojavi proslijeđena Lučkoj kapetaniji Rijeka i mjesnoj Lučkoj ispostavi Novi Vinodolski. Za nestalima tragaju još i jedinice Pomorske i aerodromske policije Rijeka te Obalne straže RH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari