U NOĆI S PETKA NA SUBOTU

Potopljen gliser na Pagu: “Ovo se dogodilo zbog nesavjesnog ‘autora’ divljeg veza”

Foto: Ivana Kelek Sabolić

U noći s petka na subotu usred olujnog nevremena diljem Jadrana zabilježene su havarije, a jedna se dogodila na otoku Pagu i to u blizini plaže Vodice. 

Svjedokinja Snježana Vidolin tvrdi da se radi o domaćem čovjeku, koji je imao peh da se poklopilo nekoliko nesretnih okolnosti:

– Ova havarija se dogodila zbog ljudi koji svoja nazovimo vezišta za brod označe prozirnom plastičnom bocom koja se kad je nevrijeme i veliki valovi ne vidi, pa se konop s lancem omota oko motora. Srećom, vlasnik je u zadnji tren iskočio iz broda, jer su ga potapali veliki valovi a bila je noć kad ništa ne vidiš.

Morao je na žalost zbog potopljenih mobitela i bez ikakve pomoći mokar, promrzao dočekati nakon 8 sati zoru i bos potražiti pomoć. Ne dao Bog nikome ono što je on zbog divljeg veza nesavjesnog gospodina proživio. Brod je uništen, srećom živa je glava na ramenu – poručila je, piše Morski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari