'SVI SMO JAKO POTRESENI'

Kolega poginulog vozača kombija u šoku: ‘Najviše je volio svoje dvije kćeri’

Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Tragična prometna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, a uz ministra Banožića koji je bio u osobnom automobilu u nesreći je sudjelovao i vozač kombi vozila, koji je smrtno stradao

Vladin glasnogovornik Marko Milić izvijestio je da ministar obrane Mario Banožić, koji je jutros sudjelovao u prometnoj nesreći u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, ima teške tjelesne ozljede, no da je izvan životne opasnosti.

Prometna nesreća dogodila se na izlazu iz Vinkovaca, a uz ministra koji je bio u osobnom automobilu u nesreći je sudjelovao i vozač kombi vozila, koji je smrtno stradao. Banožić je nakon nesreće prevezen u vinkovačku bolnicu gdje mu je pružena pomoć.

„Ministar ima teške tjelesne ozljede, po prvim procjenama liječnika izvan je životne opasnosti“, izvijestio je Milić. Naveo je i kako je Banožiću liječnička pomoć pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te će biti prebačen u KBC Osijek.

Kolega poginulog vozača u šoku

Vozač kombija koji je poginuo u jutrošnjoj prometnoj nesreći kod Vinkovaca je 40-godišnjak iz Privlake. Riječ je o vlasniku obrta za građevinske radove, koji je vjerojatno išao na neko gradilište prema Vinkovcima. Iza njega su ostali supruga i dvoje maloljetne djece, neslužbeno doznaje Jutarnji list.

“Od kad sam doznao da je poginuo pod velikim sam šokom, kao i članovi obitelji s kojima sam se čuo. Svi smo jako potreseni. Znam ga već dugo godina i vrlo često smo se družili jer su nas povezivali zajednički prijatelji, a kako je on uvijek volio velika druženja i ekipu, često smo se nalazili na kućnim druženjima”, rekao je za 24sata kolega 40-godišnjeg vozača kombija.

“Oduvijek je bio čovjek koji je za puno zafrkancije, smijeha uz hranu i piće. Uvijek je prepričavao kako odlazi roditeljima na selo i kako voli Privlaku, a često smo pričali i o poslu. Volio je prirodu i šumu, bio je vrijedan čovjek, a najviše je volio svoje dvije kćeri”, otkrio je za 24sata prijatelj koji je bio blizak s poginulim vozačem kombija.

Ozljede glave i mozga

Ravnatelj vinkovačke Bolnice Krunoslav Špočić potvrdio je za HRT da ministar ima „prvenstveno kontuzione ozljede glave i mozga, ali da je za sada u kontaktu i da nije gubio svijest“.

Rekao je i kako je ministar, zbog kontuzionih ozljeda glave, prebačen u Osijek „zbog potrebe daljnjeg nadzora i opservacije neurokirurga“ u jedinicu za intenzivno liječenje. Iz Vlade su izrazili sućut obitelji vozača koji je smrtno stradao u prometnoj nesreći, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari