TRAGEDIJA U ISTRI

Kombijem riječkih tablica usmrtio dvoje talijanskih motociklista

Foto: PU istarska

Dvije osobe poginule su zbog nepropisnog pretjecanja te se protiv vozača koji je prouzročio nesreću podnosi kaznena prijava

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 13.25 sati na državnoj cesti DC 48 kod mjesta Beram, poginule su dvije osobe.

Nesreća se dogodila kada je 58-godišnji hrvatski državljanin upravljao kombi vozilom Iveco, riječke registracijske oznake, iz smjera Pazina prema Baderni.

“Dolaskom do nepreglednog zavoja, na mjestu gdje je pretjecanje zabranjeno, započeo je pretjecati skup vozila, zagrebačkih registracijskih oznaka, u vrijeme kada prometna traka kojom je pretjecao nije bila slobodna. Time je ugrozio sigurnost prometa i sudario se s motociklom BMW, talijanske registracijske oznake, koji je dolazio iz suprotnog smjera i na kojem su se nalazili 46-godišnjak i 39-godišnjakinja, oboje talijanski državljani.

Od zadobivenih ozljeda, 46-godišnjak je preminuo na mjestu nesreće te je nadležni državni odvjetnik naložio obdukciju, dok je 39-godišnjakinja prevezena u pulsku bolnicu, gdje je u 20.23 sati podlegla ozljedama.”, izvijestili su iz PU istarske.

Protiv vozača kombija, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari