NIJE MU TO PRVA NESREĆA

‘NISAM JU VIDIO…’ Bivši hrvatski predsjednik se autom zabio u ogradu kafića u centru Zagreba

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Lakša prometna nesreća dogodila se sinoć u središtu Zagreba u Ambruševoj ulici, no i prije pet godina u središtu Zagreba pokupio je parkirani terenac

Bivši predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović sinoć se u zagrebačkoj Ambruševoj ulici automobilom zabio u ogradu kafića. Pokosio je i nekoliko stolaca. Ipak, čini se da nema veće materijalne štete, kao niti ozlijeđenih.

Za Index je rekao: ‘Nisam vidio ogradu, udario sam u nju.’ No nije mu prvi put.

Naime, i 2017. godine Josipović se zabio automobilom u terenac koji je bio parkiran također u središtu Zagreba. Tog je dana oko 14.30 u Palmotićevoj ulici udario u drugi parkirani automobil. Kako su pisala 24sata, očevidac je rekao da su čuli udarac, okrenuli se i vidjeli da je crveni auto udario pakirani terenac. A onda je iz crvenog automobila izašao Josipović koji je sam pozvao policiju.

Policajci su brzo stigli, a Josipović je i tada izjavio: “Sve je OK, udario sam auto, nije ništa strašno.”, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari