PREMINUO NAKON UDARACA

Video | Konobar koji je posluživao dvojac prije kobnog sukoba: ‘Ne vjerujem, sve je bilo normalno, smijali su se…’

Na parkiralištu M. K. udarao je svog prijatelja u glavu, a nastavio je i nakon što je Jakov bio na podu

U noći na subotu dvojica nerazdvojnih prijatelja posvađala su se na parkiralištu nakon izlaska. M.K. je udarao Jakova Bočkaja u glavu i tijelo i nastavio ga je udarati dok je bio na podu, a onda ga je ostavio u nesvijesti.

Vratio se kasnije i glumio policiji da pomaže u istrazi. Ipak, policija je brzo ustanovila da je on napadač, a ne pomagač.

Malo mjesto Eminovci zavijeno u crno, a na području cijele općine proglašen je dan žalosti. U nevjerici je i konobar koji je posluživao dvojicu prijatelja neposredno prije kobnog sukoba.

‘Bili su u dobrim odnosima’

“Ne mogu vjerovati što se dogodilo. Ja tu radim, oni su bili prije kod mene na piću, ja sam ih posluživao zadnji, ne mogu vjerovati da se to uopće desilo”, kaže za RTL konobar Luka Tačić, prenosi Danas.hr pa dodaje da ništa nije upućivalo na crni scenarij.

“Bili su u dobrim odnosima, smijali se, sve normalno bilo, baš mi je čudno. I kad sam vidio slike, ne mogu vjerovati. Poznajem ubijenog s nogometa”, rekao je Tačić.

Policija je napadača prijavila za kazneno djelo teške tjelesne ozljede sa smrtnom posljedicom za što je najveća kazna 15 godina zatvora, a sudac mu je odredio mjesec dana istražnog zatvora, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari