MJESTO ZAVIJENO U CRNO

Video | Nagađanja o mogućem motivu ubojstva: ‘Neslužbeni su razlozi banalni, da je žrtva htjela napadača odvesti kući…’

Načelnik općine koja je proglasila dan žalosti kaže: ‘Ništa nije dostojno da se nekome oduzme život, pogotovo ne da to napravi kolega, prijatelj, sportaš… Žalim i jednu i drugu obitelj, pogotovo preminulog vojnika’

Reporter RTL Danas Boris Mišević uživo se javio iz Jakšića, gdje su proglasili dan žalosti zbog smrti Jakova Bočkaja, koji je preminuo nakon brutalnog napada njegovog prijatelja.

Mišević je izvjestio o mogućim motivima o kojima spekuliraju mještani: “Neslužbeni razlozi su banalni, spominje se da je žrtva htjela napadača ugurati u automobil, odvesti ga kući poslije noćnog izlaska, a da je mogući motiv napada i udarac u automobil žrtve koji je doveo do eksalacije bijesa i pomračenja uma.”

U općini s desetak sela u kojima svi sve znaju, ne pamte ovakvu tragediju niti kad su zadnji put imali dan žalosti.

Sam načelnik Općine Jakšić, Ivica Kovačević, kaže da je takva tragična situacija bila prije oko sedam godina kada su stradali dečki s njihove općine, ali baš ovakvo veliku tragediju koja je zadesila obitelj preminulog Jakova Bočkajam ne pamte.

“Tragedija je iskreno pogodila i mene te ne želim ni razmišljati koji je razlog napada, bio on banalan ili ne. Ništa nije dostojno da se nekome oduzme život, pogotovo ne da to napravi kolega, prijatelj, sportaš… Žalim i jednu i drugu obitelj, pogotovo preminulog vojnika”, rekao je načelnik Kovačević .

Mladići su zajedno igrali nogomet, preminuli i osumnjičeni za ubojstvo.

O osumnjičeniku načelnik kaže: “Što reći za mladića koji je tek počeo živjeti, baš kao i pokojni mladić. Bavio se sportom, mladić koji je bio miran i ne mogu reći da je bio agresivan. Ali kad se dogodi ovakvo zlo, ne znam što bih rekao”,donosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari