KRAĐE I TEŠKE KRAĐE: Mladić “operirao” u Rijeci i Opatiji, trojac na Kukuljanovu odnio metalnu platformu

Zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta nad 20-godišnjakom je provedeno kriminalističko istraživanje.

Mladić je kaznena djela počinio u svibnju i lipnju 2013. godine, u listopadu prošle godine te u srpnju ove godine. Policija ga sumnjiči za krađe novčanika iz kuće na Zametu u Rijeci, iz ugostiteljskog objekta u Opatiji te iz vozila u koje je prethodno provalio na području Rujevice. Također, sumnjiči se da je u riječkoj Kvaternikovoj ulici s vrata žene otrgnuo ogrlicu. Kazneno djelo na području Opatije počinio je s još nekoliko osoba, a zajedno s novčanicima ukrao je novac, dokumente i bankovne kartice.

Hrvatski državljani, starosti od 29 do 67 godina sveukupno su oštećeni za nekoliko tisuća kuna.

Mladić je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu kazneno prijavljen za tri teške krađe i krađu te je predan pritvorskom nadzorniku. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

I trojica muškaraca sumnjiči se za kaznena djela krađe i teške krađe. Sumnja se da su krajem kolovoza i početkom rujna ove godine iz skladišta dvije tvrtke na Kukuljanovu ukrali metalnu platformu s ogradom i nosačima za izvođenje radova na visini te nekoliko stotina drvenih euro paleta.

Tvrtke iz Rijeke i Kastva sveukupno su oštećene za oko 40 tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari