ZA ZIMU

Krao drva na području Vrbovskog; Oštetio je 88-godišnjaka za oko 3000 kuna

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, priopćila je policija.

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Spomenuti se sumnjiči da je od kolovoza do studenog ove godine na širem području Vrbovskog neovlašteno posjekao i otuđio više stabala breze u vlasništvu 88-godišnjeg hrvatskog državljanina čime ga je materijalno oštetio za oko 3000 kuna.

Isto tako, utvrđeno je da je od sredine listopada do početka studenog na širem području Vrbovskog u nekoliko navrata rušio više stabala breze, cera i graba, a za koje nije imao nikakvu dokumentaciju za rušenje niti izvoz iz šume čime je utvrđena sumnja da je počinio prekršaj iz Zakona o šumama.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Osim toga, o počinjenom prekršaju iz domene Zakona o šumama upućena je obavijest nadležnom Državnom inspektoratu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari