BEZ OZNAKA I ISPRAVA

KRATKO SE VOZIO Policija zaustavila mladića na ukradnom mopedu. Čeka ga kazna

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Osim kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu, 18-godišnjak je zbog počinjenih prekršaja sankcioniran prema Zakonu o osobnoj iskaznici i Zakonu o sigurnosti prometa na cestama

Kaznenom prijavom protiv 18-godišnjeg hrvatskog državljanina za počinjenje kaznenog djela krađe završilo je kriminalističko istraživanje crikveničke policije.

Policijska ophodnja jučer ga je zaustavila na području Bribira dok je upravljao mopedom, bez registarskih oznaka, kao i bez osobne iskaznice.

Kriminalističkim istraživanjem je otkriveno da je taj moped, marke Kymco, otuđio prije nekoliko dana na području Selca te će isti biti vraćen vlasnici.

Osim kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu, 18-godišnjak je zbog počinjenih prekršaja novčano sankcioniran prema Zakonu o osobnoj iskaznici, a dobio je i optužne prijedloge podnesene nadležnom odjelu Općinskog suda u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari