REKONSTRUKCIJA NESREĆE

Video | Ronioci koji su vadili mladiće iz auta u moru: ‘Žao ti je dječaka. Kad dođeš kući, slomiš se…’

Gostujući u RTL-u Danas voditelj Službe policije u PU zadarskoj Božidar Budiša je kazao da je Zadar siguran grad

Više u VIDEOPRILOGU:

Vozač Audija imao nesreću s istim autom i prije dva ili tri mjeseca

Gostujući u RTL-u Danas voditelj Službe policije u PU zadarskoj Božidar Budiša je kazao da je Zadar siguran grad što se tiče cestovnog prometa po noći.

“Podaci od prošle godine govore da je PU zadarska imala jedne od najboljih rezultata u Hrvatskoj što se tiče sigurnosti prometa. Isto tako, u ova prva četiri mjeseca, možemo reći da smo do ove prometne nesreće, mogli reći da imamo stabilno i dobro stanje sigurnosti u cestovnom prometu”, kazao je Budiša.

Dodao je da su u prvih četiri mjeseca imali 349 prometnih nesreća što je 16 posto manje nego prošle godine. “Ukupno smo sankcionirali 3000 prekršaja više nego prošle godine. Ukupno 12.000 prekršaja”, rekao je Budiša te pozvao građane da i dalje šalju dojave o prekršajima policiji.

Nikolina Radić je otkrila i da je vozač Audija s istim automobilom imao prometnu nesreću prije dva ili tri mjeseca samo je tada imao druge registarske tablice.

Nikolina Radić

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari