TRI TEŠKE KRAĐE

Krčka policija uhvatila muškarca (42) koji je imao ‘pik’ na alat, krao ga je iz teretnih vozila!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Policija 42-godišnjaka sumnjiči se da je tijekom ove godine na području otoka Krka i u Crikvenici počinio četiri kaznena djela teške krađe te jednu krađu različitog alata iz teretnih vozila

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je tijekom veljače i ožujka ove godine na području otoka Krka počinio tri kaznena djela teške krađe te jednu krađu različitog alata iz teretnih vozila. Kriminalističkim istraživanjem je k tome utvrđeno kako je istovjetno kazneno djelo teške krađe počinio i u travnju na području Crikvenice. Ovim kaznenim djelima oštećeno je pet hrvatskih državljana za više desetaka tisuća kuna.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 42-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari