OGROMNA BRZINA

Riječanin 1. maja u centru grada Peugeotom jurio 104 km/h, uhvatio ga policijski laser

Ilustracija: Riportal

U nedjelju, 1. svibnja u prometu evidentirana najveća brzina od 104 km/h u središtu Rijeke

Na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske i prošlog vikenda su policijski službenici proveli pojačan nadzor u prometu te pri tome evidentirali ukupno 198 prometnih prekršaja.

Od ukupnog broja prekršaja  42 se odnose na prekoračenje brzine, 20 je prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, a 19 nekorištenja sigurnosnog pojasa, kao i osam prekršaja nepropisnog korištenja mobitela.

Osim navedenih, zabilježena su i tri prekršaja upravljanja tehnički neispravnim ili neregistriranim vozilom te po jedan prekršaj upravljanja vozilom u vrijeme važeće zabrane upravljanja i prije stjecanja prava na upravljanje te ostala 104 prometna prekršaja.

Najveća brzina od 104 km/h evidentirana je u nedjelju, 1. svibnja u Rijeci u središtu Rijeke u Zvonimirovoj ulici. Policijski službenici prometne policije su u 19.11 sati laserskim uređajem evidentirali brzinu osobnog vozila marke Peugeot, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 44-godišnji hrvatski državljanin, na mjestu gdje je ograničenje kretanja 50 km/h.

U skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama, zbog počinjenog prekršaja 44-godišnji vozač je novčano kažnjen s 3000 kuna i izrečena mu je mjera zabrane upravljanja vozilom “B” kategorije na rok od mjesec dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari