PRIVEDEN JE

KRK 65-godišnjak vozio pod utjecajem alkohola, te bez ikakvih dokumenata. Bit će mu ovo skupa vožnja

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL/ Ilustracija

U prekršajnom postupku protiv 65-godišnjaka nadležni sudac mu je odredio novčanu kaznu od 1320 eura i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca, izvijestila je policija.

Krčka policija postupala je nad 65-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog počinjenih prometnih prekršaja. Riječ je o vozaču kojega su policijski službenici zatekli u utorak, 5. ožujka oko 22.20 sati, u Krku dok je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim vozilom, riječkih registarskih oznaka, bez ikakvih osobnih dokumenata.

Naime, osumnjičeni vozač kod sebe nije imao osobnu iskaznicu ni vozačku dozvolu, kao ni prometnu dozvolu. Priveden je u policijske prostorije gdje mu je alkotestiranjem izmjerena koncentracija alkohola od 1,38 promila. Provjerom je k tome utvrđeno da mu je istekla vozačka dozvola, a vozilom je upravljao u vrijeme važeće zabrane upravljanja.

Zbog počinjenih prekršaja sankcioniran je u skladu sa Zakonom o sigurnosti prometa na cestama te je u prekršajnom postupku jučer doveden prekršajnom sucu nadležnog općinskog suda koji mu je odredio novčanu kaznu od 1320 eura i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari