POLICIJA ISTRAŽUJE

STRAVA NA VEŽICI! Maloljetnika progonio muškarac s maskom iz kombija mađarskih oznaka, policija provodi krim-istraživanje

Ilustracija: Riportal - M. L.

Društvenim mrežama proširila se informacija o krajnje neugodnom slučaju koji se dogodio jučer na području Gornje Vežice

Prema informacijama iz objave koja se od jučer navečer širi društvenim mrežama, jedan dječak morao je pobjeći muškarcu koji ga je zvao da uđe u kombi mađarskih registarskih oznaka.

“Oprez svim roditeljima i djeci, ovo se danas dogodilo Lukinom prijatelju s nogometa, provjerena informacija koju nam je mama od Mihaila upravo poslala!

Poštovani roditelji danas popodne oko 14:20h – 14.30h ispred Renault (Gornja Vežica) čovjek s maskom i dugom crnom kosom u bijelom kombiju s mađarskim tablicama pokušao je pozvati Mihaila da uđe u kombi. Broj od registracije je bio pokriven sa rozom loptom (veća od teniske, manja od rukometne) i vidjelo se samo slovo H.”, piše u objavi uznemirene Riječanke.

“Mihail je krenuo trčati prema pekari, kombi je krenuo prema njemu. Sva sreća uspio je ući u cvjetarnu pored pekare i objasnio šta se dogodilo, ali kombi kada je vidio da je ušao u cvjetarnu naravno da je nestao. Molim vas budite oprezni i pričajte s djecom!”, dodaje se u objavi.

Događaj je prijavljen policiji a iz policije su Riportalu potvrdili da je prijava zaprimljena i da se provodi kriminalističko istraživanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari