PRIJAVLJENI SU

KRK Policija kod 21-godišnjaka pronašla nekoliko grama marihuane, kod 35-godišnjaka ‘joint’

Ilustracija: Riportal

Policija je na području otoka Krka, kod 21-godišnjaka pronašla i oduzela nekoliko grama droge marihuana, dok je kod 35-godišnjaka pronađeno više od šezdesetak grama amfetamina i tzv. ”joint’

“Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 21 i 35 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela i prekršaja iz domene iz domene zlouporabe droga.

VIDEO DANA:

Policija je na području otoka Krka, kod 21-godišnjaka pronašla i oduzela nekoliko grama droge marihuana, dok je kod 35-godišnjaka pronađeno više od šezdesetak grama amfetamina i tzv. ”joint”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama 35-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu, dok su obojica osumnjičenika prekršajno sankcionirani zbog počinjenja prekršaja neovlaštenog posjedovanja droge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari